Taxa-vold: Chauffør slået hårdt i ansigtet af kunde

Østjyllands Politi har nu sigtet den 62-årige mandlige kunde for vold

Foto: Colourbox. Collage: TV2OJ

En taxatur i Aarhus endte tirsdag aften i tumult og vold, som kan ende med at give en 62-årig mand en plet på straffeattesten. 

Ifølge Østjyllands Politi skulle manden med taxa fra havnen i Aarhus Midtby til en adresse i Aarhus Nord omkring klokken 20. Under køreturen var der ingen problemer. Det var først, da manden havde betalt og havde forladt selve taxaen, at balladen opstod.

Læs også Stjålet taxa efterladt efter voldsomt uheld

Efter betalingen kom mandens kæreste ud til vejen, hvor taxachaufføren holdt parkeret og fortalte, at den 62-årige mand havde glemt sine handsker og et æggebæger i taxaen. Den påstand afviste chaufføren, som ikke kunne finde nogen af ejendelene i bilen. 

Taxachaufføren lukkede derfor dørene, og det fik kvinden til at råbe op, fortæller politiassistent Marianne Morgen fra Østjyllands Politi:

- Kvinden fortæller, at hun fik et skub i brystet af taxachaufføren, og at det var derfor, manden kom ud og slog taxachaufføren. 

Læs også 17-årig mand fængslet for vold, trusler og røveri

Den 62-årige vendte derefter ifølge chaufførens forklaring tilbage til taxaen og slog chaufføren flere gange i ansigtet med knyttet nævne. Slagene var så hårde, at chaufførens tandbro med fortænder rev sig løs, og rundt om munden kom der flere hudafskrabninger. 

Politiet kom hurtigt til adressen og fik anholdt manden, som altså nu er sigtet for vold.