Talsmand for Sølund Musik-Festival: Vi er ovenud lykkelige

Det er en glad talsmand, der står tilbage efter tre dages musik på verdens største festival for udviklingshæmmede

00:24

Der blev danset, grint, sunget og hygget på Sølund Musik-Festival, som man kan se på videoen her.

I går var den sidste dag af verdens største festival for udviklingshæmmede: Sølund Musik-Festival.

De sidste fire år har der ikke været udsolgt, men dette år vendte festivalen stærkt tilbage med alle billetter solgt.

Festivalen blev afholdt i Skanderborg, og det var musikere som Big Fat Snake, Lukas Graham, Burhan G og Carpark North, der holdt koncerter.

Læs også Northside-festival styrer mod rekord-omsætning trods regn

Festivalen startede i tirsdags og efter tre dages festival, står der en glad talsmand tilbage.

En fantastisk festival

Til at starte med virkede det som om, at festivalgæsterne måtte gå rundt med paraply og gummistøvler, men trods en vejrudsigt, der lovede mellem 30-35 millimeter regn på festivalen, skinnede solen på de glade mennesker.

- Festivalen er gået ganske fremragende. Vi så jo de sorte skyer over festivalen allerede lørdag og søndag, men solen smiler til os. Vi er ovenud lykkelige og glade, siger festivalens talsmand, Lasse Mortensen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Festivalen er gået ganske fremragende. Vi så jo de sorte skyer over festivalen allerede lørdag og søndag, men solen smiler til os. Vi er ovenud lykkelige og glade.

Lasse Mortensen, talsmand

Lasse Mortensen er helt sikker på, at de vender stærkt tilbage næste år. Budgetterne er blevet overholdt, så der er ikke kun mentalt overskud, men også økonomisk overskud til den næste festival. Lasse Mortensen mener, at en stor del af succesen skyldes de trofaste gæster.

- Det er til stor glæde for os, og vi er ydmyg over, at vi har så trofast et publikum, der hænger ved gang på gang. Det siger noget om styrken på denne festival – vi lader os ikke knække eller kue. Det er helt fantastisk at stå i spidsen for sådan en festival og præsentere sådan en flok mennesker for omverdenen, siger han.

01:11

VIDEO: Se interview med Lasse Mortensen her. 

Luk video