Talentudvikling overlever

Talentarbejde reddet i AC Horsens

Foto: Allan Baden

Tilbage i november meldte AC Horsens en lang række besparelse ud for fodboldklubben. Én af dem var en nedlæggelse af talentarbejdet, men sådan bliver det alligevel ikke.

På et ekstraordinært bestyrelsesmøde i dag, søndag, er det blevet besluttet at fortsætte talentudviklingen i klubben.

- Status på de gennemførte aktiviteter er, at der er indsamlet cirka halvdelen af den nødvendige finansiering for at videreføre talentarbejdet i en reduceret form i en tre-årige periode. Det er et flot stykke arbejde de forskellige initiativtagere har bidraget med, men det er også vigtigt at understrege, at arbejde med at skabe den fulde finansiering skal fortsættes, siger Ole Simonsen, der er formand for AC Horsens' bestyrelse, i en pressemeddelelse.

Se: AC Horsens skærer drastisk ned

Det betyder, at talentarbejdet fortsætter i et reduceret b-licens set-up, hvor der vil ske tilpasninger som udmeldt i november 2014, dog kun i det omfang det er nødvendigt taget den ekstra finansiering i betragtning.

Da AC Horsens ikke alene har resurserne til at fortsætte talentarbejdet efter den 1. juli 2015, indbyder klubben de i forvejen involverede initiativtagere bag indsamlingen samt andre interessenter til udarbejdelsen af en fremtidig plan.

AC Horsens' førstehold spiller til daglig i NordicBet Ligaen, hvor holdet er placeret som nummer fem med 23 point.