Det komplette midtbane-talent fra Randers FC

Fra sommeren 2017 er Frederik Lauenborg et fuldgyldigt medlem af Randers FC's førsteholdstrup. Og der går næppe længe, før man ser ham i Superligaen

02:41

Fodbold med Horup går i disse dage tæt på talenterne i de fire østjyske klubber AC Horsens, Silkeborg IF, Randers FC og AGF. Her besøger vi en ung spiller fra hver klub, og forsøger at give svaret på, hvorfor lige netop han kan gå hele vejen og blive en profil i Superligaen - og måske endda også i udlandet...

I dag går turen til Randers, hvor kronjyderne har en midtbanejuvel rendende rundt på U19-holdet. Frederik Lauenborg har allerede imponeret den sportslige ledelse så meget, at han fra sommeren 2017 begynder på en fuldtidskontrakt med Randers FC. 

Læs også Her er brugernes østjyske drømmehold!

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Komme op og være sammen med drengene (i førsteholdstruppen, red.) og prøve at se, hvad fremtiden kan bringe, lyder det fra Frederik Lauenborg, der glæder sig til at sætte skolen i baggrunden og i stedet fokusere 100 % på fodbolden.

Frederik Lauenborg beskrives som en komplet midtbanespiller. En hårdtarbejdende type, der kan arbejde begge veje, men som har været plaget af to alvorlige skader.

- Det sidste halve års tid, efter han er kommet tilbage fra skader, har han spillet på et niveau der gør, at han er berettiget til at spille med Superliga-holdet fra sommeren af, lyder dommen fra klubbens U19-chef, Rasmus Bertelsen.

De to første afsnit af "Talenterne" kan ses her:

Den 17-årige bomstærke ACH-forsvarer

02:04 Luk video

SIF's U19-topscorer med de caribiske rødder

04:39 Luk video