Den 17-årige bom-stærke ACH-forsvarer

Mads Bech Sørensen er 17 år, han var for nylig på prøvetræning i engelske Southampton, og så er han nok det bedste bud på en fremtidig Horsens-stjerne

02:04

Over de næste fire dage går Fodbold med Horup tæt på talenterne i de fire østjyske klubber AC Horsens, Silkeborg IF, Randers FC og AGF. Her besøger vi en ung spiller fra hver klub, og forsøger at give svaret på, hvorfor lige netop han kan gå hele vejen og blive en profil i Superligaen - og måske endda også i udlandet... 

I første afsnit er vi taget til Horsens, hvor en 17-årig forsvarsspiller ved navn Mads Bech Sørensen ikke kun har fået opmærksomhed her i landet. I november blev han nemlig inviteret til prøvetræning i den engelske Premier League-klub Southampton, hvor han i en uge trænede med flere af klubbens ungdomshold.

Læs også Her er brugernes østjyske drømmehold!

- Det var en sindssygt god oplevelse, og det gav mig bare blod på tanden til at komme så langt som overhovedet muligt, siger forsvarstalentet om opholdet i det sydlige England.

Mads Bech Sørensen har trods sine blot 17 år allerede snuset til Superligaen. I denne sæson har han fået tre indhop, senest i 3-0 sejren hjemme over AaB i efterårets sidste runde.

I morgen går turen til Silkeborg, hvor vi skal møde U19-ligaens topscorer med de caribiske rødder, Anders Miguel Santos Iversen.