Talentchef færdig i AGF

Vil have nye øjne på talentudviklingen

Foto: Ole Nielsen

AGF er godt i gang med at skifte ud på en række af de ledende poster efter nedrykningen fra Superligaen.

Onsdag melder Aarhus-klubben ud, at Casper Bugge stopper som talentchef.

- Casper Bugge har ydet en dedikeret og kompetent indsats i alle de år, han har været ansat i AGF, og han efterlader et stærkt fundament at arbejde videre fra.

- Ud fra en samlet vurdering er vi dog kommet frem til, at vores talentudvikling har brug for nye visioner og energi, og at tiden er den rette til at få nye øjne på dette vigtige område, siger direktør Jan Christensen til klubbens hjemmeside.

- Vi arbejder i øjeblikket intensivt på at skabe rammerne og visionerne for fremtidens AGF, og det omfatter naturligvis også vores talentudvikling.

- Med et stort opland og 61 samarbejdsklubber har vi de rette forudsætninger til at skabe en stærk fødekæde til vores førstehold.

- En ny talentchef vil få en nøglerolle i at udvikle og implementere en hvid tråd i vores fodboldfilosofi fra de yngste talenter og op til førsteholdet, fortæller direktøren.

For godt en uge siden blev sportschef Brian Steen Nielsen fyret som følge af den tredje nedrykning fra Superligaen på otte år. Direktør Jan Christensen har desuden meldt ud, at han fratræder sin stilling.