Talent på fuldtid

Randers FC har skrevet kontrakt med det unge talent Michael Byskov, som har imponeret træner John "Faxe" Jensen.

Den 21-årige midtbanespiller Michael Byskov har siden opstarten i denne sæson trænet med Randers FCs superligatrup. Oprindeligt var han en bærende kraft i U-truppens, men under prøvetræningen har han imponeret træner John "Faxe" Jensen så meget, at han nu har fået en 1-årig fuldtidskontrakt med Randers FC.

- Jeg ser muligheder i Michael, og han vil givet være med til at gøre SAS Liga-truppen bredere. Jeg er sikker på, at han på sigt kan udvikle sig til at blive en endu bedre spiller, siger John Faxe Jensen.

- Det er noget, som jeg kæmpet for i lang tid, ikke kun i forbindelse med sommerens prøvetræning i A-truppen, men helt tilbage til både junior- og ynglingetiden og ikke mindst tiden i U-truppen. Nu starter eventyret for alvor, og jeg har som ambition at kæmpe mig tættere ind mod holdet. Desuden vil jeg bruge det kommende år til at udvikle mig endnu mere som fodboldspiller, og det skulle der være gode muligheder for, når jeg dagligt skal træne sammen med så gode fodboldspillere, som der er i Randers FC, siger Michael Byskov.