Tager forsmag på Superligaen

AGF og Randers FC tørnede sammen

01:35

1 af 2

Med bare en måned til Superliga-start, fik både AGF og Randers FC i dag mulighed for at pudse formen af og afprøve nye taktikker inden forårssæsonen.

AGF og Randers FC tørnede for første gang i år sammen i en træningskamp på træningsanlægget på Fredensvang i Aarhus, hvor det blev randrusianerne, der trak det længste stå. Randers FC vandt 2-1 over AGF.

Kampen i dag handlede blandt andet om at afprøve klubbernes nye spillere. Begge hold har nemlig været ude og hente forstærkninger i vinterpausen.

AGF har hentet Danny Olsen fra FC Midtjylland og Johan Lædre Bjørdal fra norske Viking FK, mens Randers FC har skrevet kontrakt med Kasper Fisker fra 1. divisionsklubben Hobro.

De nye spillere har nok at kæmpe for. Randers FC ligger lige nu på en femteplads og AGF på en ottendeplads i Superligaen, så der er et stykke vej til toppen.

Se: Topscorer ude i otte uger

Blandt de fremmødte AGF-fans var der stor tro på, at nederlag bliver vendt til sejre i den kommende sæson:

- Det kommer til at skifte i løbet af de første par kampe. Der rykker vi helt klar opad. Jeg tror kampen i dag ender 2-1 til AGF, fortalte en AGF-fan Casper Andersen, som TV 2 | ØSTJYLLAND i dag mødte under kampen.

De første kampe i forårssæsonen i Superligaen bliver spillet den 23. februar, hvor AGF spiller mod FC København, og Randers møder Viborg FF.

Se en video fra dagens testkamp øverst i artiklen.