Tæt på at blive minister

Anne-Marie Meldgaard fik aldrig ministerbil

07:11 Luk video

Det er snart to år siden, at den markante socialdemokratiske folketingspolitiker Anne-Marie Meldgaard forlod Christiansborg.

I Go' Aften Østjylland ser hun tilbage på et liv i politik, hvor hun i næsten 21 år var medlem af Folketinget. Her var hun både skatteordfører, uddannelsesordfører og integrationsordfører, og så afslører hun for første gang nogensinde, at hun var uhyre tæt på at kunne skrive minister på sit visitkort.

- Jeg var tæt på at få en ministerpost, men omstændigheder jeg ikke selv havde indflydelse på, gjorde, at jeg ikke blev det, og det er jeg ked af i dag, siger Anne-Marie Meldgaard til Go' Aften Østjylland.

Ifølge en artikel i Børsens Nyhedsmagasin tilbage i 1994 var det posten som skatteminister, Anne-Marie Meldgaard var meget tæt på at få.

65-årige Anne-Marie Meldgaard er i dag helt afklaret med sit exit til politik, og trods flere opfordringer til at stille op til kommunalvalget og regionsrådsvalget til november, så fastholder hun sit farvel til politik.

Klik på videoen øverst og få svar på hvad Anne-Marie Meldgaard arbejder med i dag eller se med i Go' Aften Østjylland mandag kl. 18.15, 21.30 eller 23.30.