Tæppesvindler på spil

Bilder folk ind han er en kendt tæppehandler fra byen

Genrebillede

En stadig ukendt mand ringer til folk og fortæller, at hans far, den kendte tæppehandler Sharock Garoussian, vil sælge sin forretning og åbne ny forretning i Schweiz.

Svindleren påstår i telefonen, at nye toldregler gør, at det for dyrt at tage tæpperne med til Schweiz, hvorfor man forsøger at sælge en stor del af dem i Østjylland. Det skriver Randers Amtsavis.

En af de kunder, svindleren har ringet til, fortæller følgende:

- Vi var ikke interesserede i at få fremvist tæpper, mens vi var i sommerhus. Det tog han imidlertid ikke for gode varer. Han var meget vedholdende og insisterede på, at det skulle foregå i dag. Til sidst indså han dog, at der ikke blev noget salg og opgav. Bagefter fandt jeg Garoussians nummer på nettet og ringede til ham, og han kunne så fortælle, at han allerede var blevet ringet op af to andre i dag, og at de kunne fortælle en lignende historie, siger den kunden, der ønsker at være anonym, til Randers Amtsavis.

Det er ikke første gang tæppehandleren fra Randers' navn bliver misbrugt.

Med jævne mellemrum dukker historier op, om at intetanende mennesker bliver tilbudt tæpper til store summer - tæpper, der angiveligt skulle stamme fra Garoussian, men senere viser sig at være falske.