Tabte modelkampen

Fynbo væltede Aarhus-piger af catwalken

Genrefoto.

To aarhusianske piger og en fynbo stod tilbage på catwalken i kampen om at blive "Danmarks næste Topmodel". Men trods aarhusiansk overtal - gik sejren til Fyn.

Aarhusianske Marie Louise Bang og Julie Lillelund måtte se sig slået på målstregen af fynske Line Rehkopff, der torsdag aften i Kanal 4's TV-program "Danmarks næste Topmodel" løb afsted med sejren.

19-årige Marie Louise Bang fra Aarhus fulgte torsdag aften finaleafgørelsen hjemme i stuen sammen med familie, venner og sin kæreste. Programmet blev lavet allerede i sommers, men først torsdag aften kunne seerne få afgørelsen.

Og det ærgrer den unge model, at det ikke lykkedes hende at stå øverst på podiet.

- Det er noget lort, og jeg blev helt rørt, da jeg oplevede det igen i TV-programmet, siger Marie Louise Bang til stiften.dk.

Den 19-årige Aarhus-pige trøster sig med, at det ikke altid er vinderen, der bliver mest succesfuld.

- Det er ikke altid dem, der bliver nummer ét, der når længst i karrieren. Nu gælder det om at vise, hvad jeg virkelig kan som model, siger hun til stiften.dk.

Ikke overrasket

Anderledes afklaret var den anden taber i finaledysten, Julie Lillelund.

- Jeg havde set den komme, at Line Rehkopff ville overhale vi andre. Jeg er ikke spor skuffet, men toplykkelig og stolt af os allesammen, siger hun til stiften.dk.

De to Aarhus-modeller har begge ofret sig i kampen om at blive topmodel.

18-årige Julie Lillelund er droppet ud af Handelsskolen, og 19-årige Marie Louise Bang har droppet sin karriere som topdanser.

Udover æren og magten som vinder hørte der også en modelkontrakt med titlen. Førstepræmien var nemlig en kontrakt med Unique Models.

Selvom de to Aarhus-piger måtte se sig slået af en fynbo, så har de faktisk også begge to sikret sig en kontrakt med Unique Models, hvor de starter d. 1. januar.