Tabte efter tvivlsomt straffe

SIF stadig uden sejr i denne sæson

02:54

1 af 2

Silkeborg isolerer sig yderligere på sidstepladsen. Det er status, efter FC Midtjylland på hjemmebane vandt slaget mellem top og bund med 2-1.

Topholdet fik dog aldrig udstillet den forventede forskel på nummer 1 og 12. Det var en lige forestilling, som lige så godt kunne være faldet ud til bundholdets fordel.

Desuden skulle FC Midtjylland bruge et lidt tvivlsomt dømt straffespark for at komme på sejrskurs. Det eksekverede Morten "Duncan" Rasmussen til sin sjette sæsonscoring.

Silkeborg bed dog også fra sig og tog teten fra starten af opgøret med en række hjørnespark til følge. Udeholdet skabte også halvlegens største chance i åbent spil, da Jesper Bech spillede Nicolaj Agger fri, men angriberen helkiksede i sit forsøg på at løfte bolden i mål kort inden pausen.

Se: Chokeret over straffespark

Udeholdet var bedst fra begyndelsen af anden halvleg, hvor holdet fik lagt et godt pres og spillede sig til flere fine målchancer. Blandt andet ramte Jesper Bech stolpen. I den periode forfaldt FC Midtjylland til at stille sig for langt tilbage på banen.

Det meste af anden halvleg forløb på FCM's banehalvdel, men en række nærgående indlæg var det nærmeste Silkeborg kom en udligning.

I stedet øgede FCM til 2-0 i kampens overtid, da Pione Sisto satte sidste fod på et hurtigt kontraangreb.

Senere i tillægstiden kom Silkeborg-scoringen endelig til 1-2 på et flot skud af indskiftede Robert Skov, men da var det for sent.

Silkeborg kunne notere sig sæsonens første mål på udebane i denne sæson i seks forsøg, men er stadig uden sejr i sammenlagt 11 kampe.

Oprykkeren har fem point op til nedrykningsstregen, men det tal bliver øget mandag aften, når Esbjerg og OB mødes i et bundopgør.

Se et tv-indslag om opgøret mellem FC Midtjylland og Silkeborg i videoplayeren øverst i artiklen.