Tabere og vindere i studiet

Ekstra lang fodboldmagasin i aften kl. 19.55

Foto: fotograf-randers.dk

1 af 5

Fodbold Med Horup markerer gårsdagens afslutningen på Superliga-sæsonen med en udsendelse i dobbelt længde. Og der er nok at snakke om, når vi i aften sender fra kl. 19.55-20.50 på TV2OJ.

I går blev der nemlig sat punktum for én af de mest dramatiske sæsoner i fodboldens bedste danske række i nyere tid. Og de østjyske hold har spillet en hovedrolle i dette drama.

Til at vende en begivenhedsrig sæson med store op- og nedture kommer direktør fra Randers FC, Jacob Nielsen, cheftræner Viggo Jensen fra Silkeborg IF, cheftræner Peter Sørensen fra AGF og cheftræner Johnny Mølby fra AC Horsens.

Oprykkerne fra Randers FC kan kigge tilbage på en helt fantastisk sæson med bronzemedaljen som det synlige bevis på, at tingene er gået op i en højere enhed.

To østjyske hold skal som bekendt en tur i første division. Silkeborg IF hentede i efteråret Viggo Jensen ind som den træner, der skulle vende skuden for Silkeborg. Skuden blev vendt, men det var ikke nok.

AC Horsens' nedtur blev afgjort i går, da de tabte nedryksningsdramaet på hjemmebane til Brøndby. Hvad gik over en hel sæson galt for 'den gule fare'?

For AGF blev det en hverken-eller-sæson. Det var lige ved, at AGF sluttede i den bedste halvdel, hvilket ville have givet nogle klare fordele i den kommende sæson. Men er det en skuffet eller tilfreds AGF-træner, der gæster Fodbold Med Horup?

Se med i aften på TV2OJ fra kl. 19.55.

Husk vi som sædvanligt tyvstarter programmet i slutningen af vores 19.30-udsendelse.