Syv personer anholdt efter slagsmål med stikvåben og påkørsler

Østjyllands Politi har anholdt syv personer efter et større slagsmål med våben natten til mandag

Det er et sted her på Dortesvej i Gellerup, at slagsmålet fandt sted natten til mandag. Foto: Google Street View

Østjyllands Politi har natten til mandag anholdt syv personer efter et større slagsmål på Dortesvej i Brabrand. To personer blev såret af stikvåben, men er ikke kommet alvorligt til skade.

Østjyllands Politi modtog meldingen om urolighederne klokken 1.09 i nat. Politiet forklarer, at det ifølge flere anmeldelser tyder på, at der under slagsmålet også er blevet skudt, hvilket man nu er ved at undersøge nærmere og derfor ikke kan bekræfte.

Læs også Politi om knivstikkeri: - Der var blod overalt

- Vi er stadig i fuld gang med efterforskningen for at stykke hændelsesforløb og motiv sammen. Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvad der ligger bag opgøret. Vi vil meget gerne høre fra vidner, der har set episoden eller personer med mistænkelig adfærd på Dortesvej i nat, siger vicepolitiinspektør Carsten Kousgaard fra Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ved du noget?

Har du oplysninger i sagen kan Østjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114.

Anholdt i bil med stikvåben

I området ved gerningsstedet standsede Østjyllands Politi en bil med fire personer i. I bilen blev der fundet flere stikvåben, og de fire personer blev alle anholdt.

Østjyllands Politi har en formodning om, at flere personer bevidst har påkørt hinanden i biler. I hvert fald stod der fire biler på Dortesvej, der var kørt ind i hinanden.

Det er her på Dortesvej i det vestlige Aarhus, at slagsmålet fandt sted natten til mandag. Foto: Google Maps

Østjyllands Politi er nu i gang med efterforskning på stedet og afhøringer af personer i sagen. Derfor er det endnu for tidligt for politiet på nuværende tidspunkt at konkludere noget i forhold til årsagen til opgøret.

Læs også Ung mand erkender hæleri for mere end en million kroner

- Det er vores klare vurdering, at dette er et internt opgør, og man skal ikke være bange for at færdes i området, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

To personer blev ved slagsmålet såret af stikvåben. Den ene har fået skader ved knæet, mens den anden blev stukket i ballen.

OPDATERING: Østjyllands Politi har valgt at fremstille en 27-årig mand i grundlovsforhør mandag eftermiddag klokken 14. Han er sigtet for grov vold, bevidst påkørsel og ulovlig våbenbesiddelse. De seks andre, der anholdt i sagen, er alle blevet løsladt, men de er fortsat sigtet i sagen, oplyser Østjyllands Politi mandag eftermiddag.