Syv forretninger ødelagt af brand

I dag kunne lejerne komme ind i bygningen

Indehaver af Frank's Auto, der i går brændte ned, fik i dag lov til at komme ind på sit værksted.

Mens politiet er i gang med efterforskning og tekniske undersøgelser i den nedbrændte del af Bazar Vest, så fik ejerne af de forretninger, der holdt til i bygningen, i dag lov til at komme ind.

Det drejer sig i alt om syv forretninger. Branden var så omfattende, at omkring 4.000 kvadratmeter blev beskadiget.

En af dem, der natten til lørdag blev vækket af politiet med meddelelsen om, at hans butik brænder, er Fouad Karroum. Han er indehaver af værkstedet Frank's Auto, der er nærmeste nabo til det bageri, hvor branden opstod.

- Det er ikke en god følelse at stå og kigge på sin forretning brænde. Det er ens levebrød, som bare står og brænder - og man kan ikke gøre noget, siger Fouad Karroum til TV 2 | ØSTJYLLAND. 
 
I sit værksted havde Fouad Karroum fem biler stående. Han fik ikke lov af politiet til at køre bilerne ud. I dag kunne han komme ind på værkstedet og konstatere, at tre af bilerne er helt nedbrændt.

- Det er et meget, meget stort tab, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Bilerne, som var inde på værkstedet, var ikke forsikret, så Fouad Karroum har ikke overblik over, hvor stort tabet er. Han ved heller ikke, om ejeren af Bazaren har planer om at reetablere bygningerne.