Syrisk familiedrama

Bror sigtet for knivdrab på sin søster

En 24-årig mand stak natten til mandag sin storesøster ihjel med en kniv i en lejlighed i Horsens. Sådan lyder sigtelsen fra Sydøstjyllands Politi mod manden, der er anholdt.

Drabet skete i en lejlighed på Sønderbrogade i Horsens. Politiet modtog anmeldelsen 20 minutter over midnat.

- Vi har anholdt en 24-årig mand og sigtet ham for manddrab på sin storesøster. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling i dag klokken 12, fortæller efterforskningsleder Carsten Thostrup.

Ifølge efterforskningslederen er broren og søsteren del af en syrisk familie, og der var flere familiemedlemmer til stede, da drabet skete.

- Der har været familiemedlemmer i lejligheden og omkring lejligheden, og dem er vi nu i gang med at afhøre, fortæller Carsten Thostrup.

Se: 28-årig kvinde knivdræbt

Politiet har endnu ingen oplysninger om motivet til drabet. Carsten Thostrup kan på nuværende tidspunkt heller ikke fortælle, om den 24-årige lillebror efter politiets vurdering er mentalt rask.

Anholdelsen af broren skete foran sygehuset i Horsens, hvor han var søgt hen efter drabet. Angiveligt søgte broren behandling for nogle snitlæsioner på hænderne.

- Om det er nogle, som er opstået i forbindelse med knivstikkeriet, eller om det er nogle, han har påført sig selv, ved vi ikke. Der bliver foretaget en retsmedicinsk personundersøgelse af ham for blandt andet at klarlægge det, siger Carsten Thostrup.

Retsmedicinerne skal også foretage undersøgelse af den dræbte kvinde. Hun skal blandt andet obduceres. Obduktionen vil blive gennemført tirsdag.