Superstjerne udsolgt på få min.: Aldrig prøvet noget lignende

Engelske PJ Harvey giver til sommer koncert på Værket i Randers, og det bliver med hver eneste tilskuerplads besat

Foto: Ander Gillenea - Scanpix

Foto: Thomas Lekfeldt - Scanpix

Foto: Torben Christensen - Scanpix

1 af 3

Bookingsiden hos musik- og teaterhuset Værket i Randers kogede i formiddags, da billetterne til PJ Harveys intimkoncert den 14. august blev sat til salg. På blot tre minutter var alle 1000 billetter væk, og selvom det ikke kom bag på arrangøren, at interessen for den engelske sanger er stor, så var man alligevel overvældet.

- De var jo væk på et øjeblik – jeg har aldrig prøvet noget lignende før. Det er ikke overraskende, at koncerten er udsolgt, men tempoet, hvor på billetterne blev solgt, var alligevel vildt, siger Værkets musik- og teaterchef Mikael Qvist Rørsted til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Læs også Værket i ekstase: Vores største booking nogensinde

Der var kun sat det forholdsvis lave antal billetter til salg efter aftale med kunstneren, og det selvom Værket med sikkerhed kunne have solgt mange flere pladser til PJ Harvey. Allerede en time efter, at der blev meldt udsolgt, stod 1300 på ventelisten.

De var jo væk på et øjeblik – jeg har aldrig prøvet noget lignende før.

Mikael Qvist Rørsted, musik- og teaterchef

- 200 af billetterne blev solgt til folk, der var mødt personligt frem. Vi ville gerne belønne deres dedikation og sikre, at der også kommer lokale gæster til koncerten, siger Mikael Qvist Rørsted.

De lokale får med stor sandsynlighed selskab af folk fra hele landet, for ifølge teaterchefen var der blandt andre flere københavnere i køen fra morgenstunden.

Læs også Kultband spiller for fulde huse: Meget bedre end Grand Prix

- Det er Værkets mål at præsentere navne af en sådan kvalitet, at vi lokker publikum til udefra. I forbindelse med den her koncert er det ekstra godt, fordi så får mange øjnene op for, hvad Randers Ugen kan byde på, forklarer Mikael Qvist Rørsted.

Den 14. august er nemlig midt i den traditionsrige festuge i Randers, og PJ Harvey bliver uden tvivl en af ugens højdepunkter, for dem der har sikret sig billet. 

Hør en af PJ Harveys nyeste nummer fra hendes seneste album her: