Superligaen er faldet i kvalitet

Superligaen har ikke samme kvalitet som tidligere, mener Brøndbytræner Henrik Jensen, efter kampen mod Randers FC.

FC Københavns store pointforspring til konkurrenterne i Superligaen skyldes til dels, at Danmarks bedste fodboldrække ikke holder samme niveau som tidligere.

Det vurderer Brøndbytræner Henrik Jensen efter en spillerunde, hvor københavnerne trak yderligere fra de nærmeste forfølgere fra FC Midtjylland, der er 14 point efter FCK.

Brøndby-træneren brugte størstedelen af sin søndag på at se fodbold. Blandt andet så han tv-billeder fra FCK's overbevisende 3-0-sejr i Silkeborg.

- Jeg er ikke så imponeret af Superligaen. Den bliver overvurderet i øjeblikket, siger Henrik Jensen, der mener, at de fleste spillertrupper er blevet dårligere på grund af den økonomiske krise.

Brøndby-træneren ville gerne have forstærket sin egen trup i sommer, så hans mandskab var bedre rustet til at udfordre FCK. Men økonomien tillod det ikke i det seneste transfervindue.

- Vi ville gerne, men vi fandt ikke nogen spillere, der var dygtige nok til de priser, vi kunne give, siger Henrik Jensen.

Det er ikke en gang et tema for Brøndby, der søndag slog Randers FC 2-1 og dermed fik den første sejr i fem kampe, at indhente FCK. Brøndby, som indtager Superligaens tredjeplads, er
nemlig 16 point efter rivalerne.