Superfan rørt til tårer over pokaltriumf

Bakken Bears vandt lørdag eftermiddag mændenes pokalfinale i basketball, og især en person var glad for det

02:28

1 af 2

Rigtige fans står bag sit hold i både med- og modgang. Og det må man sige, at aarhusianske Vibeke Kilian gør. Hun er kæmpe fan af basketholdet Bakken Bears, og på trods af flere nederlag på det seneste og et tabt mesterskab sidste år, så er hun trofast fan.

Hun var derfor selvfølgelig også på plads til lørdagens pokalfinale i Forum Horsens, og da favoritspillerne så kunne løfte trofæret, var glæden særdeles stor.

- Jeg græder, og er så glad. Vi er pokalmester igen - det er så fedt. Det er ubeskriveligt, lød det fra Vibeke Killian kort efter opgøret.

Overlegen pokalsejr til Bakken Bears

Ifølge hende er der lagt op til stor fest i Aarhus i aften.

- Vi er glade alle sammen, og jeg har aldrig oplevet så stor en opbakning som den her. Jeg er så stolt af spillerne, og har også en gave til dem, fortalte Vibeke Kilian, imens hun fremviste den indkøbte magnumflaske champagne, som de triumferende bjørne skulle have.

Måske en lille sodavand

Hos spillerne var glæden også stor, om end en smule mere afdæmpet.

- Det er lækkert. Vi smed sejren sidste år, så det er fedt at vinde i år. Det er en super vigtig sejr i dag og i morgen, men herefter skal vi se fremad og bygge videre. Der bliver dog nok plads til en lille sodavand i aften, sagde Bakken-anfører Nicolai Iversen.

Den tårnhøje holdkammerat Chris Christoffersen var ligeledes glad for pokaltitlen, men også han så frem mod de kommende udfordringer.

Bakken Bears tabte til belgiere

- At vinde en titel så tidligt på året er lækkert, og det betyder meget for os at slå Horsens i finalen. Men der venter os et hårdt program fremadrettet. I næste uge skal vi til Ukraine, og så skal fokus være rettet mod DM, lød det fra Chris Christoffersen.

Bakken Bears vandt opgøret med cifrene 83-66.

Du kan se interviews og klip fra fejringen af pokalsejren øverst på siden.