Sun Tours: Situationen er rolig

Sun Tours er i kontakt med sine gæster i Tunesien

Nicolai Salling. Foto: Privatfoto/Google Maps. Collage TV2OJ

Aarhusianske Sun Tours oplyser, at situationen i Tunesien efter fredagens terrorangreb mod et badehotel i feriebyen Sousse er rolig, og at rejsebureauet forsøger at hjælpe de gæster, der vil hjem hurtigt.

- Situationen hernede er faktisk ganske rolig nu. Folk tager det efter omstændighederne pænt, siger Nicolai Salling, der er destinationschef hos Sun Tours og befinder sig i Tunesien.

Han fortæller, at Sun Tours er i kontakt med alle sine gæster dernede.

- Det, vi gør nu, er, at vi er rundt for at få kontakt til alle gæsterne, som selvfølgelig har en masse spørgsmål, de skal have svar på, og så skal de opdateres på situationen, siger Nicolai Salling.

Se: Sun Tours aflyser Tunesien-rejser

Han fortæller, at ingen Sun Tours-gæster boede på det hotel, hvor 38 mennesker fredag blev dræbt. Dem, som boede tættest på, var tre kilometer væk.

Ifølge Nicolai Salling har turisterne reageret forskelligt på den tragiske hændelse. Nogle er kede af, at deres ferie bliver forkortet, mens andre gerne vil hjem hurtigst muligt.

- Vi har nogle stykker, der er utrygge ved det hele og har tilkendegivet overfor os, at de gerne vil tidligere hjem end planlagt, hvis det er muligt. Så det er vi i gang med at løse, siger Nicolai Salling og fortsætter:

Se: Uvis fremtid for Tunesien-rejser

- Det er naturligt, at folk reagerer forskelligt efter sådan en tragisk hændelse, som den der skete fredag. Man skal selv mærke i maven, om man føler sig tryg.

Sun Tours og en række andre danske rejsebureauer har aflyst deres rejser til Tunesien denne sommer i kølvandet på fredagens angreb.

Terrorangrebet fredag var rettet mod det femstjernede Riu Imperial Marhaba Hotel, som ligger nær stranden i den nordlige del af feriebyen Sousse.

38 mennesker blev dræbt af en eller flere gerningsmænd, der skød dem på stranden og i en hotellobby.

En gerningsmand - der allerede var i politiets søgelys - blev skudt af politiet.

Personer fra Storbritannien, Irland, Belgien og Tyskland har mistet livet ved angrebet.