Sun Tours om bombeangreb: Ærgerligt et godt rejseland rammes

Danskerne vil stadig tage til Tyrkiet trods bombeangrebet, siger direktør fra Sun Tours, der dog ærgrer sig over, at et godt rejseland rammes

Rejsebureauet Sun Tours i Aarhus har i øjeblikket i omegnen af 500 gæster i Tyrkiet. Men rejsebureauet melder ikke om nogen problemer for deres gæster i Tyrkiet i kølvandet på bombeangrebet i Atatürk lufthavnen i Istanbul tirsdag aften.

Dagen efter angrebet har selskabet ikke hørt fra gæster, der ønsker at tage hjem, og der er ikke nogen, der, der har aflyst deres rejse.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige på tyrkernes vegne. Det er synd og skam at så godt rejseland bliver ramt, siger Peter Hornshøj, administrerende direktør i Sun Tours i Aarhus.

SE OGSÅ: Aarhusianer i tyrkisk lufthavn: Vi troede vi skulle dø

Alle gæster hos Sun Tours er alle fløjet direkte til feriebyerne langs den tyrkiske middelhavnskyst. Peter Hornshøj minder om, at distancen fra Istanbul til feriebyerne er dem samme som fra Danmark til München.

Direktøren mener, at gæsterne muligvis vil møde nogle triste tyrkere, men ellers vil situationen være den samme i de tyrkiske feriebyer i løbet af et par dage.

Ifølge Udenrigsministeriet kan danske turister rejse problemfrit i Tyrkiet, men understreger i rejsevejledningen, at truslen mod turistmål er øget væsentlig i løbet af 2016.

Men hos Sun Tours venter man ikke nogen ændringer i sommersalget af ferierejser i de kommende uger.

- Vi skal nok klare os. Så er der nogen, der vælger at tage til Grækenland eller Spanien i stedet for. Og så er der nogle, der vælger at sige, at vi skal til Tyrkiet alligevel, siger Peter Hornshøj. 

 

Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Ny forhåndsaftale i hus: Danmark har sikret sig retten til over 14 millioner vacciner

Unge fra Egaa Gymnasium frygter endnu en heksejagt

Præcise smittetal kommer frit frem: Unge frygter heksejagt

2-årige Anika har en alvorlig, dødelig sygdom, som ikke kan blive behandlet i Danmark. Behandlingen koster 15 millioner kroner og skal laves i Ungarn

2-årige Anika er dødeligt syg: Behandlingen koster 15 millioner kroner, nu samler kolleger ind

sex sexsygdom klamydia

Unge i Aarhus skal lære om sugardating i skolen

COVID-19 corona test forum horsens

Se tallene: Så mange nye er smittede i din kommune

Genrebillede Penge

Flere kvinder snydt: Bagmænd hæver tusindvis af kroner