Succestræner fortsætter i Bjerringbro-Silkeborg

Peter Bredsdorff-Larsen forlænger sit ophold hos håndboldholdet BSV-Silkeborg, hvor han har været med til at vinde flere medaljer

Peter Bredsdorff-Larsen. Foto: Henning Bagger - Scanpix

Peter Bredsdorff-Larsen forlænger sit ophold hos DM-bronzevinderne. Dermed fastholder Bjerringbro-Silkeborg kontinuiteten i de kommende tre sæsoner.

Det skriver holdet i en pressemeddelelse.

Jeg nyder samarbejdet og glæder mig til hver eneste dag. I bund og grund synes jeg bare, at det er sjovt at arbejde med håndbold.

Peter Bredsdorff-Larsen, træner, Bjerringbro-Silkeborg

Siden år 2014 har Peter Bredsdorff-Larsen siddet i trænerstolen i Bjerringbro-Silkeborg. Her har han tre år i træk vundet DM-medaljer, den ene af guld, og tre gange i træk er det ligeledes lykkedes at kvalificere holdet til et europæisk gruppespil.

- Det har været både spændende og sjovt at komme til Bjerringbro-Silkeborg. Vi har etableret en dagligdag, en kultur, en organisation og et koncept, som kan levere gode resultater. Det arbejde vil jeg gerne fortsætte. Jeg har det som blommen i et æg, lyder det fra Peter Bredsdorff-Larsen, og han tilføjer.

Læs også BSV forlænger igen med slovensk assistkonge

- Jeg har stor glæde af mit daglige arbejde med holdet og mit samarbejde med administrationen og vores sponsorer, fans og frivillige. Jeg nyder samarbejdet og glæder mig til hver eneste dag. I bund og grund synes jeg bare, at det er sjovt at arbejde med håndbold.

Stabilt fundament

Peter Bredsdorff-Larsen er særligt glad for den stabilitet og kontinuitet, som Bjerringbro-Silkeborg har vist i både præstationer og resultater gennem de seneste fire år. Spillere som Sebastian Skube, Nikolaj Markussen, Johan Hansen og flere andre har allerede ligesom cheftræneren bundet sig til mange år frem i Bjerringbro-Silkeborg, og derfor glæder Bredsdorff-Larsen sig over at kunne bevare kontinuiteten.

Læs også BSV er klar til EHF Cup efter stensikker sejr

- Vi har opbygget et stabilt fundament, og det skal vi også høste frugterne af i de kommende sæsoner. Jeg er glad for, at det er lykkedes at fastholde en markant stamme på holdet, som, jeg er sikker på, kan bidrage til, at vi kan fastholde vores høje niveau, siger Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner.

Direktør: Vi vægter kontinuitet

I den midtjyske topklub er de glade for, at det er lykkedes at forlænge kontrakten med Peter Bredsdorff-Larsen.

Med Peter i spidsen får vi skabt kontinuitet, hvilket er vigtigt for at fastholde vores position helt fremme i dansk håndbold.

Jesper Schou, administrerende direktør, Bjerringbro-Silkeborg

- Med Peter i spidsen får vi skabt kontinuitet, hvilket er vigtigt for at fastholde vores position helt fremme i dansk håndbold. Vi oplever stor ærgerrighed fra Peter, hvilket er en væsentlig og afgørende værdi for os. Med Peter og Sebastian Skubes forlængelse har vi en god stamme på plads i de kommende år.

- Vi sætter stor pris, ikke bare på Peters evner som træner, men også på den måde han involverer sig i, hvad der foregår i de øvrige dele af klubben. Han er meget aktiv hos vores sponsorer og engageret i udviklingen af produktet ikke bare på, men også udenfor banen, fortæller Jesper Schou, administrerende direktør i Bjerringbro-Silkeborg.

Peter Bredsdorff-Larsen og Bjerringbro-Silkeborg skal i eftermiddag i aktion i 888Ligaen, hvor de på udebane møder KIF Kolding København.

01:26

Se interview med Jesper Nøddesbo om den overvældende modtagelse, han fik, da han begyndte i klubben.

Luk video