Succes for Samsø Marmelade

Salget er steget med 60 procent efter, at Irma og udvalgte specialbutikker er begyndt at sælge produktet.

Det begyndte som et lille projekt i år 2000, hvor tre lokale bæravlere sammen med kokken Søren Ørum gjorde de første spæde forsøg hjemme ved kogegryderne.

Efter at have kogt, smagt og snuset i flere måneder nåede de i fællesskab frem til den helt rigtige smag og konsistens. Resultatet er en marmelade med jordbær og en med solbær.

Sidste år vandt Samsø Marmelade "Irmas varevalg", og siden da er salget gået støt op ad.

Den store succes med marmelade af solbær og jordbær har givet de lokale ildsjæle blod på tanden til også at give sig i kast med andre varianter som hindbør og hyben.

Marmeladen kan købes i glas af 400 gram enkeltvis eller i kartoner af 12 stk. Som gaveartikel kan købes et glas jordbærmarmelade og et glas solbærmarmelade i en lille trækasse, hvis man skulle være interesseret i det.