Succes med beskæftigelsen

Har nået beskæftigelsesmål for 2012

Favrskov Kommune har succes med beskæftigelsen i kommunen, og tre af kommunens fastsatte mål for beskæftigelsesindsatsen i 2012 er opfyldt. Det skriver kommunen på sin hjemmeside.

Et af beskæftigelsesministerens mål ud af fire er nået fuldt ud, og et andet er næsten nået. På de to andre er det gået knap så godt.

Det er den korte udgave af årets resultatrevision, der følger op på mål, indsats og resultater i 2012 på arbejdsmarkedsområdet i Favrskov Kommune.

Anna-Grethe Dahl, formand for Arbejdsmarkedsudvalget i Favrskov Kommune, kan derfor med fuld tilfredshed konstatere, at Jobcenter Favrskov er kommet helt i mål med de tre lokalt fastsatte mål, som Favrskov Byråd vedtog for indsatsen i 2012.

De tre mål har været flere forløb med ledige i beskæftigelse ved jobrotation, at nedbringe antallet af langtidsledige og at nedbringe antallet af sygedagpengesager over 52 uger

- Det er glædeligt og vidner om, hvad engagerede og målrettede medarbejdere kan udrette. Samtidig er der taget en række initiativer i beskæftigelsesindsatsen, som rækker ind i 2013 og fremefter. Vi har fået vedtaget en virksomhedsstrategi med et styrket samarbejde med de lokale virksomheder, og hvor øget dialog, flere og bedre match mellem ledige og virksomheder og fastholdelse på arbejdspladser er nøgleordene, udtaler Anna-Grethe Dahl på Favrskov Kommunes hjemmeside.