Stukket med kniv i maven

Røvere stjal omsætning fra taxachauffør

En taxachauffør fra Horsens blev lørdag morgen offer for to knivbevæbnede røvere. Ved overfaldet stak de to røvere taxachaufføren med en køkkenkniv i maven, og stak af med taxaens omsætning på 300-500 kr.

- Han er ikke kommet alvorligt til skade og kunne selv køre på skadestuen efterfølgende, fortæller Henrik Petersen, der er vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Røveriet fandt sted på samkørselspladsen ved Lund vest for Horsens. Chaufføren havde samlet de mænd op kort før klokken 6 på Spedalsø Torv i den centrale del af Horsens.

De bad om at blive kørt til samkørselspladsen ved Lund, og noget kunne tyde på, at røveriet var nøje planlagt. I hvert fald forlod mændene samkørselspladsen i en mørk bil. 

Røverne var omkring 30 år gamle. Den ene var en cirka 180 centimeter høj dansker, mens den anden var en sydlandsk udseende mand på cirka 190 centimeter.

Ingen overvågningsbilleder

Tommy Andersen, der er formand for Methas Biler oplyser til TV 2 | ØSTJYLLAND, at der ikke findes noget overvågningsmateriale af gerningsmændende, da taxaen først skulle have monteret overvågning i bilen på onsdag.

Han fortæller også, at den ene af røverne sad bag taxachaufføren under røveriet og forsøgte at kvæle chaufføren i sikkerhedsselen.

-  Det er et problem, at vores chauffører er pålagt sele, fordi de ikke kan komme ud af bilen i denne slags situationer, fortæller formand Tommy Andersen.

Taxachaufføren, der er i 30'erne, er blevet udskrevet fra hospitalet.