Stort integrationsmøde i Gellerup

Århusianske politikere diskuterer i aften kommunes nye integrationspolitik med beboere i Gellerupparken.

Sprogindsatsen skal øges, så indvandrere bliver bedre til dansk, og udlændinge skal på skolebænken for at lære mere om demokrati.

Det mener Århus Kommune, der har sat sig konkrete mål for, hvor mange indvandrere og udlændinge, der skal i arbejde eller tage sig en uddannelse. Målet er at øge beskæftigelsen blandt flygtninge og indvandrere med mindst tre procentpoint om året.

På et borgermøde i aktivitetshuset Globus1 i Gellerup får århusianerne i aften mulighed for at stille spørgsmål og udtrykke deres holdning til Århus Kommunes udspil til en ny integrationspolitik.

Århus Kommune forventer, at mellem 150 og 200 borgere møder op for at debattere med de ansvarlige politikere.

<STRONG>EKSTRA:</STRONG>Du kan læse Århus Kommunes forslag til en ny integrationspolitik ved at klikke på nedenstående links (Begge er i såkaldt pdf-format og kræver derfor, at programmet Acrobat Reader er installeret på din pc).

<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/admin/nyheder/Upload/Dokumenter/integration.pdf" target=_blank>Ny integrationspolitik - resume</A></STRONG><STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/admin/nyheder/Upload/Dokumenter/integration_lang.pdf" target=_blank>Ny integrationspolitik - fuld tekst </A></STRONG>