Stormagasin lukker alle butikker: Skal nå hjem til håndboldkamp

En kæde af stormagasiner lukker tidligere end normalt søndag eftermiddag. Årsagen er VM-finalen i håndbold, som de ansatte nu kan nå hjem og se.

Medarbejderne kan gå en time tidligere hjem end normalt. Genrefoto.

Veje og gader forventes at være tomme søndag sidst på eftermiddagen, når de danske håndboldherrer skal kæmpe i finalen om at blive verdensmestre.

Læs også Vi bliver ældre - uden at få det bedre

Og stormagasinet Salling er ingen undtagelse. De har nemlig valgt at lukke tidligt, så de ansatte kan komme hjem og se håndboldkampen.

Det skriver de i et opslag på deres Facebookside, der er i skrivende stund har fået 400 kommentarer.

- Det er sgu personalepleje på højeste plan, skriver Dorthe Klim Larsen, hvis kommentar har fået 113 likes.

Sallings medarbejdere kan alligevel nå hjem til håndboldfinalen. Foto: Claus Fisker - Ritzau Scanpix

Kommentarerne på supermarkedskædens opslag er overvejende positive, og især Dannebrogs-emojis er der mange af i kommentarsporet.

Gælder kun Salling

Stormagasinet lukker på en almindelig søndag først klokken 18, men opgøret i Boxen i Herning starter allerede klokken 17.30, og med den ændrede åbningstid kan det måske lade sig gøre for flere medarbejdere at nå hjem til kampstarten.

Salling Group ejer også Bilka, Føtex og Netto, men disse butikker lukker ikke tidligere, hvilket skaber en vis frustration blandt nogle af deres medarbejdere.

- Personalegode… Arbejder desværre i Bilka. Vi er under samme ’hat’ i Salling Group. Men der er åbenbart forskel i samme firma, skriver Jens Thomsen i kommentarsporet på Sallings opslag.

Læs også Café lukket af myndighederne: Sort skimmel og plamager af snavs

Danmark møder Norge i VM-finalen søndag.