Stor succes for madfestival

27.000 besøgte Nordens største madfest

For andet år i træk lagde Tangkrogen i Aarhus i weekenden græs til Nordens største madfestival. Igen i år med stor succes. 27.000 gæster kom forbi Food Festivalen i løbet af de tre dage, og det er en glad festivalchef, der i dag kan gøre status.

- Vi er helt vildt glade. Vi havde det samme antal besøgende som sidste år, men omsætningstallene er større i år, og alle aktørerne gik rundt med et smil på læberne. Selv de jyske udstillere har sagt, at det er gået meget godt, siger festivalchef Anna Lund til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Flere aktiviteter og mindre kø

Festivalen bød i år på over 300 aktiviteter, og det er langt flere end sidste år. Det har ifølge Anna Lund haft stor betydning for de besøgende.

- Folk har virkelig fået kvalitetsoplevelser. Sidste år stod gæsterne meget i kø, men det fik vi minimeret i år. Også fordi virksomhederne stillede med flere varer og mere mandskab, siger hun.

Det er planen, at Food Festivalen vender tilbage igen næste år, men der bliver ikke tale om at udvide med flere madproducenter, fortæller Anna Lund.

- Vi kan ikke blive større, for vi fylder allerede al pladsen på Tangkrogen. Så vores mål må blive at bevare intimiteten og hyggen fra i år, siger hun.