Stor politiaktion på Grenaa Havn efter terrorist i nat

En hundelufter mente at have set en mand, der kunne være identisk med den person, tysk politi har efterlyst efter terrorhændelsen i Berlin

Foto: HO - Scanpix

Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Foto: Scanpix

1 af 4

Østjyllands Politi har onsdag aften og natten til torsdag været massivt til stede på området omkring Grenaa Havn.

Østjyllands Politi modtog onsdag aften kl. 22.30 en anmeldelse fra en hundelufter, der ved Grenaa Havn mente at have set en mand, der kunne være identisk med den person, der onsdag aften blev efterlyst af tysk politi som følge af terrorhændelsen i Berlin mandag aften.

Læs også Spøgelsesbilist død efter sammenstød på motorvej

Der er tale om den 24-årige tunesiske mand Anis Amri, der er efterlyst i hele Europa. Tysk politi mistænker ham for at have kørt den lastbil, der mandag ved 20-tiden kørte ind i en menneskemængde på et julemarked i Berlin. Tolv mennesker blev dræbt ved hændelsen.

Uafhængig heraf modtog Østjyllands Politi på samme tidspunkt andre oplysninger, som umiddelbart underbyggede anmeldelsen.

Østjyllands Politi har derfor onsdag aften og natten igennem været massivt til stede i området omkring Grenaa Havn med både almindelige patruljer og hundepatruljer, ligesom en helikopter har søgt efter manden.

Læs også Flugtbilist endte i Henriks hus: Der lød et kæmpe brag

Færgen fra Stena Line, der kl. 01.00 skulle sejle fra Grenaa, er blevet gennemsøgt, og alle køretøjer og passagerer er blevet kontrolleret. Færgen er her til morgen sejlet mod Sverige.

Sagen er blevet efterforsket hele natten, og situationen her til morgen er, at der ikke er noget der tyder på, at den mand, der er efterlyst at tysk politi, skulle befinde sig i Grenaa.

Se video fra politiaktionen i Grenaa i nat herunder: 

01:13 Luk video