Stor interesse fra udlandet

Classic Race: Mange udlændinge vil være med

Classic Race i Aarhus oplever en stor stigning i interessen fra udenlandske racerkørere, der ønsker at være med i løbet til maj.

Der er tale om en fordobling af udenlandske kørere i forhold til sidste års Classic Race i området omkring Tangkrogen i Aarhus.

- Det er helt fantastisk. Og helt ærligt så er jeg er meget stolt over, at de udenlandske kørere i den grad prioriterer Classic Race Aarhus i en ellers meget travl løbskalender, siger racefestivalens præsident, Niels Brøchner, i en pressemeddelelse.

Indtil nu ser det ud til, at op mod halvdelen af deltagerne til næste år kommer fra udlandet. 70 udenlandske kørere har meldt deres ankomst, og blandt andet kommer 17 fra Holland og 15 fra England, mens også omkring 30 tyskere har meldt deres ankomst. Naboerne mod syd er især interesseret i en ny bilklasse hos Classic Race, som er populær i Tyskland, hvor bilernes motorstørrelse ikke er over 1300 ccm.

- Et stigende antal udenlandske kørere betyder også flere udenlandske gæster blandt publikum, og det giver flere turister til Aarhus. Det viser bare, at vi kan noget helt særligt her i byen, siger Niels Brøchner.

Sidste år var der omkring 33.000 tilskuere til arrangementet