Stor interesse for City Slide

Mange vil have en tur på Randers City Slide

Foto: pressefoto

Den 15. august går det løs på Randers City Slide på Østervold, når den 200 meter lange glidebane sættes op.

300 personer får mulighed for at prøve en tur, men allerede nu har 800 tilmeldt sig lodtrækningen.

- Vi oplever en stor interesse for vores City Slide-projekt. Folk fra nær og fjern har taget rigtig godt imod det, og alle glæder sig til, at det for alvor går løs på eventdagen i Randers Ugen, siger Mette Bjærge, der er projektleder for Randers City Slide i en pressemeddelelse.

Se: lokale bygger kæmpe glidebane

Hvis du har lyst til at kaste dig ud i en tur på en af bademadarasserne på den lange glidebane, kan du nå at tilmelde dig endnu. Tilmeldingen løber frem til starten af august, hvor der så trækkes lod og findes 300 heldige randrusianere.

Men selvom man ikke vinder en tur på Randers City Slide, opfordrer arrangørerne folk til at kigge forbi Østervold alligevel.

- Eventen bliver en folkefest med masser af aktiviteter og hygge på og omkring Østervold. Der vil blandt andet være musik, caféområde, hoppeborge og forskellige vandaktiviteter, så selvom man måske ikke bliver en af de 300 heldige, der får en tur ned ad banen, bliver dagen rigtig underholdende alligevel. Jeg glæder mig ikke mindst til at overvære en masse glade mennesker suse ned ad rutsjebanen, siger Mette Bjærge.

Se banen blive testet i denne video: