Stor havefest med Rasmus Nøhr

Familie inviterer til stor havefest i Stilling

Havefesten afholdes ved bredden af Stilling-Solbjerg Sø. Foto: Privatfoto

Der er plads til 1.000 gæster i haven ved Stilling. Foto: Privatfoto

Sangeren Rasmus Nøhr optræder ved årets havefest. Foto: Colourbox

1 af 3

En familie fra Stilling ved Skanderborg inviterer igen i år til stor havefest, hvor Rasmus Nøhr står for den musikalske underholdning. Det sker den 18. juli, og det er gratis at komme med.

Det er fjerde år, at familien med hjælp fra lokale firmaer, venner, naboer og Rasmus Nøhr åbner sin have op for omkring 1.000 gæster.

- Da vi begyndte, var der 300-400 det første år, og sidste år var der 1.500. Der lå arrangementet i august, og da det i år ligger midt i sommerferien, forventer vi mellem 800-1.000 gæster, siger Nina Kirk, der sammen med sin familie står for den store havefest, til tv2oj.dk.

Hun fortæller, at det var Rasmus Nøhr, der for år tilbage kom på ideen. Nina Kirk arbejder selv til daglig med events og arrangementer, og hun var derfor klar på at kaste sig ud i projektet i sine forældres have ned til Stilling-Solbjerg Sø.

Se: Samsø Festival med is i maven

- Det er blevet et samlingspunkt, hvor det er en fest, som alle tager stort ejerskab over, og der er derfor en rigtig god stemning blandt voksne og børn, siger Nina Kirk.

Hun fortæller, at hende og hendes forældre er glade og taknemmelige for den store hjælp, som venner, naboer og lokale virksomheder bidrager med.

- Vi er afhængige af deres store hjælp og de ting, som virksomhederne sponsorer til koncerten, da det er et gratis arrangement, som vi ikke skal tjene penge på, siger Nina Kirk.

Havefesten på Søvejen 65 begynder på lørdag klokken 16.00 og slutter klokken 21.00.

Du kan læse mere om havefesten her

Se og hør musikvideoen til Rasmus Nøhr-hittet Sommer i Europa nedenfor: