Stor bet for AC Horsens: Anfører skal opereres

Mathias Nielsen skal onsdag på operationsbordet. Det er uvist, hvor længe den holder ham fra banen

Foto: Claus Fisker - Scanpix

1 af 2

I forbindelse med den afsluttende træning inden søndagens udekamp i Esbjerg, blev AC Horsens-anfører Mathias Nielsen skadet i et solouheld.

Nu viser det sig desværre, at han ikke undgår en operation.

Det har siddet lidt i baghovedet, at det kunne være korsbåndet, men det var det heldigvis ikke.

Mathias Nielsen, AC Horsens-anfører

Mandag eftermiddag blev han scannet for at blive klogere på skadens omfang, og der var heldigvis ikke sket noget med korsbåndet, men onsdag skal han alligevel under kniven.

- Der er noget brusk, der har revet sig løs i venstre knæ, og det skal de enten fjerne eller sætte fast på onsdag. Jeg havde selvfølgelig helst undgået at blive opereret, men når de nu skal ind i knæet, så er det heldigvis ikke en større operation. Det har siddet lidt i baghovedet, at det kunne være korsbåndet, men det var det heldigvis ikke, fortæller Mathias Nielsen til AC Horsens’ hjemmeside.

Hvor længe indgrebet så holder ham ude fra banen, ved han ikke. Det afhænger helt af, hvad lægerne vælger at gøre i forhold til det beskadigede brusk.

TV 2 | ØSTJYLLAND har været i kontakt med anføreren, der på nuværende tidspunkt ikke ønsker at sige mere om skaden eller de mulige konsekvenser.