- Stop truslerne!

Benjamin hængt ud som pædofil på Facebook

28-årige Benjamin Holstebroe fra Aarhus håber nu på, at der falder ro om den meget omtalte sag, hvor han er blevet hængt ud som pædofil på Facebook.

Ud over selv at leve med beskyldningerne om pædofili er også kvinden bag pædofili-anklagerne - Jeannette Bank - blevet truet. Dette reagerer Benjamin Holstebroe nu på.

- Jeg er blevet bekendt med, at Jeannette Bank og hendes datter er blevet truet på livet og nu ikke tør gå udenfor en dør. Det er simpelthen ikke i orden. Jeg synes på ingen måde, det er okay, at de modtager trusler, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se: Hængt ud som pædofil

Benjamin Holstebroe blev tidligere på ugen hængt ud som pædofil, efter at en ukendt person havde oprettet en falsk Facebook-profil med hans navn og billede.

Profilen blev brugt til at kontakte Jeannette Banks mindreårige datter.

Jeannette Bank reagerede ved at advare mod Benjamin Holstebroe på Facebook. Dette skete uden at tjekke, at han rent faktisk stod bag henvendelserne til hendes datter.

Pædofili-advarslerne blev efterfølgende delt tusindvis af gange på de sociale medier.

Se: Fortryder ikke Facebook-opslag

Selv om Benjamin Holstebroe nu er renset for beskyldningerne, har Jeanette Bank ikke fortrudt, at hun advarede mod ham.

- Jeg er dybt uenig med Jeannette. At hun så ukritisk kan dele en uskyldig mands billede og kæde det sammen med pædofili - er simpelthen ikke i orden. Jeg kan ikke forstå, at hun kun til dels fortryder det, hun har gjort. Det er altså mit liv, der pt. ligger i ruiner!, siger Benjamin Holstebroe.

Den 28-årige aarhusianer håber nu, at politiet kan finde frem til den person, der oprettede den falske profil.