Stolpe ud for Silkeborg

Havde ikke marginalerne med sig

Silkeborg IF havde mandag marginalerne imod sig, da Superliga-bundproppen på udebane tabte 0-1 til AaB.

Holdets giftige tysker, Marvin Pourie, fik i 54. minut dén chance, der kunne have sikret bundholdet et uhyre vigtigt point i kampen mod nedrykning.

Tyskerens afslutning på den dybe stikning passerede Nicolaj Larsen i AaB-målet, men tog så indersiden af den ene opstander, sprang på tværs og ramte indersiden af den anden opstander og sprang i spil igen.

Stolpe-stolpe ud for Silkeborg, der må konstatere, at det ofte er et bundholds lod, at disse små marginaler sjældent falder ud til hold fra de nedre regioner af en liga.

I helt umarkeret position

Når det er sagt, så ville det ikke have været fortjent, hvis Silkeborg havde været lige så heldige mandag, som OB var dagen før i Parken.

For AaB ville bestemt mest i kampen, og Nicklas Helenius' hovedstødsmål lige efter pausen i helt umarkeret position var blot en af mange scoringschancer, hjemmeholdet havde i opgøret.

Nu var Helenius-scoringen nok til at hive tre nordjyske point hjem, hvilket er AaBs første sejr i et alt andet end godt nordjysk forår. Men måske det går mod lysere tider for AaBerne. Hvilket er mere, men kan sige om Silkeborg IF, der nu er sidst i Superligaen.