Stjernekok laver Elvis-mad
Russisk kok laver amerikansk mad i Randers
Elvis-museet Graceland Randers får onsdag besøg af den russiske stjernekok Dmitry Zotov.
Dmitry Zotov er i øjeblikket på rundtur i Danmark, fordi vi herhjemme har opnået en ny, stærk position i gourmetverdenen. Det skyldes ikke mindst, at Noma i København tre år i træk er blevet kåret som verdens bedste restaurant.
Under besøget i Graceland Randers forsøger Dmitry Zotov sig i en lidt anderledes retning indenfor kogekunsten. På Highway 51, den amerikanske diner på Graceland Randers, bliver udfordringen nemlig at lave Elvis Presleys livret, en peanutbutter sandwich.
- Dmitry Zotov er en upcoming stjernekok, som der bliver holdt øje med i Rusland. Under besøget i Danmark bliver han fulgt af en række journalister fra sit hjemland, siger marketingchef i Graceland Randers Rikke Friis til TV 2 | ØSTJYLLAND.
Elvis' elskede peanutbutter sandwich består af smørstegt toastbrød, smørstegte bananer, peanutbutter, marmelade og sprødristet bacon.