Stjal for 847.000

Rengøringsdame solgte tyvekoster på nettet

En 50-årig kvinde er blevet sigtet for tyveri af værdier for tilsammen 847.000 kroner fra fire villaer og en virksomhed i Aarhus-området.

Kvinden, der er fra Aarhus, var ansat som privat rengøringshjælp i boligerne og i virksomheden. Ifølge politiet har hun erkendt tyverierne.

- Vi foretog ransagning af tyvekoster nogle steder i Aarhus og foretog anholdelse af en 50-årig kvinde her fra Aarhus, siger politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi.

Kvinden har været privat rengøringshjælp og har på den måde skaffet sig vej ind på de fem adresser, hvor hun har stjålet indbo og andet.

Hun blev anholdt, men på grund af tilståelsen af tyverierne er hun fredag morgen blevet løsladt igen. Derfor vil hun også modtage en såkaldt straksdom i slutningen af maj, oplyser Mogens Brøndum.

Ryddede en villa

Ved et af tyverierne fik kvinden ryddet en villa i Skødstrup for er fladskærms-TV, computer, stole, porcelæn og andet for 252.000 kroner, som hun kørte væk i en trailer, mens beboerne ikke var hjemme.

Og i et andet tilfælde fik hun fat i porcelæn, designerting og tøj for 455.000 kroner fra en villa i Egå, hvor hun også gjorde rent.

Længere tids efterforskning førte til ransagningen af den 50-åriges bopæl. Her fandt politiet dog ikke alle tyvekosterne, for kvinden har solgt en del både til opkøbere af guld og sølv på nettet.

Politiet har i samme sag sigtet en anden kvinde for at være medgerningskvinde.