Steffen Højer til SIF

Den tidligere superligatopscorer skal træne unge talenter

Den tidligere superligatopscorer Steffen Højer og mangeårige fodboldspiller og træner i Viborg skal nu arbejde for de lokale rivaler i Silkeborg.

Højer skal træne silkeborgensernes offensive spillere på U/17- og U/19-ligaholdene. Det fortæller talentchef Jesper Stüker i en pressemeddelelse.

Den tidligere angriberprofil kommer til at optræde som en form for mentor for de unge.

- Dialogen og coachingen hjælper til at klargøre spillerne til det næste niveau, de skal op på. Det gælder derfor om at være tæt på spillerne og hele tiden holde en forpligtende dialog med dem - og det er Steffen rigtig dygtig til, siger klubbens talentchef Jesper Stüker.

Aftalen løber indtil næste sommer og Steffen Højer er allerede startet i klubben, således er han rejst på træningslejr med klubbens U17 og U19-hold.

- Min opgave er faktisk meget konkret, for Stüker er chefen, og jeg skal så bistå ham og trænerne af U17 og U19 med individuel offensiv træning og sparring med spillerne på det mentale plan. På den måde supplerer vi hinandens kompetencer til de unge spilleres fordel, siger den nye talenttræner i Silkeborg IF, Steffen Højer.