Steffan og Louise går til bondage: Vi siger, vi leger med reb

Aarhusiansk bondageklub har 100 medlemmer, som kommer hver uge for at binde hinanden. Nogen ser det som sport, andre som meditation

05:41

For nogen er fredag lig med slik foran tv'et eller en bytur. For andre bliver den brugt på at binde forskellige typer knuder og at mærke følelsen af reb tæt mod kroppen. 

I Aarhus ligger Klub Nawa, som kalder sig selv for en rebklub. Her bliver der udøvet forskellige former for bondage, hvor medlemmerne bliver bundet op og får mulighed for at svæve i luften. 

Klubben har omkring 100 medlemmer, der på hver sin måde får noget ud af bondage. Det kan være afslapning, meditation, samvær eller noget helt fjerde.

Læs også Viklet ind i røde reb og hængt op i metalstativ på Aros

Kæresteparret Steffan Madsen og Louise Sørensen har gået i klubben i tre måneder. De har via bondagen fundet en fælles interesse, hvor de kan være sammen på en anden måde.

- Vi siger, vi kommer og leger med reb, fortæller Steffan Madsen, som på ingen måde holder interessen hemmelig:

Læs også Indehaver af sexshop: Mænd inspireres af Fifty Shades of Grey

- Jeg kan ikke danse, så det var nok alternativet at prøve det her i stedet for.

Bob Petersen underviser Klub Nawas medlemmer i de rette teknikker.

Ifølge Bob Petersen, som er underviser i Klub Nawa, handler bondage i høj grad om nærvær og at mærke sig selv:

- Det er meget sensuelt, meget menneskeligt og intimt. Man kan bruge det til mange ting hjemme privat, men her dyrker vi det, hvor vi lærer det smukke og sikre i det. Vi lærer teknikkerne, fortæller han og forklarer, at der skal være styr på sikkerheden, når man dyrker det.

TV 2 | ØSTJYLLAND var med, da Klub Nawa afholdt klubaften fredag. Du kan se, hvordan det foregik i videoen øverst i artiklen.

02:12

VIDEO: Helene Nielsen  prøver at nedbryde de fordomme der kan være om bondage. Hun er selv medlem af Klub Nawa.

Luk video