- Stage strålede, Randers vaklede og SIF sigter mod Superligaen

Ugens Skipperligaen Update er ude, og i denne episode blive den første playoff-runde i Superligaen vendt, mens Silkeborg IF's sejrstogt i 1. division selvfølgelig også er på tapetet. Se episoden her!

Ronnie "Plaffeministeren" Schwartz er fortsat brandvarm i Silkeborg, og så kom Randers FC og AGF solidt ud af starthullerne i kampen om Europa League-playoff. Se ugens Skipperligaen Update herunder.

Det så langt fra imponerende ud, da Randers FC fik 1-1 i Sønderjyske, men det rokker ikke ved det fornemme udgangspunkt, kronjyderne fik i hus.

AGF leverede derimod endnu en god indsats i Aalborg (og hentede sjette sejr på stribe!) - mens Ronnie Schwartz reddede en meget vigtig sejr Silkeborg IF i de døende minutter i Fredericia.

Det er hovedemnerne i denne udgave af Skipperligaen Update, hvor Ugens Profil naturligvis også bliver kåret og brugernes overskrifter gennemgås.

Læs også Patrick er ham de alle 'hader': Så meget ofrer han for at nå drømmen

I vores ugentlige YouTube-format, Skipperligaen Update, kommer Kasper Skipper hver uge med sine uforbeholdne meninger og analyser af stort og småt i de store østjyske fodboldklubber

Følg Skipperligaen på YouTube ved at klikke her - så er du sikker på at få Skipperligaen Update hver uge!

Ugens episode kan også ses her:

Stage strålede for AGF, Ronnie plaffede (igen) for SIF og Carlgren reddede Randers