'Staff' fik comeback: Havde hungret efter "rigtig fodbold"

Steffen Rasmussen var tilbage i målet for AGF, da de søndag eftermiddag tabte 0-1 til Randers FC. Klubikonet havde længtes efter at få chancen igen

02:13

For 442 dage siden, den 21. august 2016, spillede Steffen Rasmussen sin seneste Superligakamp for AGF. Kampen vil han nok helst glemme, for den endte med en historisk 0-7-afklapsning af Brøndby på hjemmebanen for enden af Stadion Allé.

Søndag eftermiddag fik han endelig en Superligabold mellem handskerne igen, da han spillede sin AGF-kamp nummer 415. En skade til førstevalget Aleksandar Jovanovic betød nemlig et comeback til 'Staff'.

- Det var selvfølgelig dejligt. Dejligt at spille noget rigtig fodbold igen. Det har jeg jo hungret efter.

- Det er jo det, jeg har arbejdet efter hver evig eneste dag, når jeg er gået til træning, det var at få chancen igen. Så det var dejligt. Jeg følte mig godt tilpas, og jeg synes også, det gik fornuftigt, lød det efter kampen fra Steffen Rasmussen, der dog fik comebacket ødelagt af kampens resultat.

- Det overskygger jo alt, at vi ikke får point med herfra.

Den 35-årige målmand har været henvist til bænken siden serbiske Aleksandar Jovanovic blev hentet til AGF i sommeren 2016. Hele vejen igennem har Steffen Rasmussen haft troen på, at han som minimum var på niveau med sin konkurrent.

- Jeg har jo hele tiden følt at konkurrencen har været meget lige. Jeg kan bidrage med rigtigt meget derinde, og det synes jeg også, jeg fik gjort i momenter i dag. Så jeg var selvfølgelig glad for at være en del af det.

Læs også AGF-legende om klubskifte: Det kommer ikke til at ske

Da Steffen Rasmussen som den første spiller løb ind på BioNutria Park for at varme op inden kampen mod Randers, blev han mødt af et jubelbrøl fra de mange fremmødte AGF-fans. 

Kampen igennem satte gæsterne sig på lydkulissen, og det blev bemærket af den erfarne keeper.

- Det er fantastisk. Det er simpelthen så ærgerligt, at vi ikke kan give dem en sejr. Fantastisk kulisse. De ejede jo det her stadion, det var virkelig flot. Det er det, AGF kan. Men de fortjener sgu snart en sejr.

I september forlængede Steffen Rasmussen sin kontrakt med AGF, så den nu løber indtil sommeren 2018.