Stærk mistanke om påsatte brande i Randers

Mandag aften gik der ild i først en barnevogn i et kælderrum og kort efter 100 m derfra aviser, fyrfadslys og et gammel tv i et affaldsrum

Beredskab og Sikkerhed tror, at to brande i Randers mandag aften var påsatte Foto: Google Maps / Flickr

De to brande fandt sted i området omkring Ymersvej i det nordlige Randers Foto: Google Maps

1 af 2

Beredskab og Sikkerhed måtte mandag aften kort efter kl. 19 rykke ud til det nordlige Randers, hvor meldingen gik på en brand i et kælderrum til en ejendom på Ymersvej. Ikke lang tid efter brød endnu en brand ud, så indsatslederen på stedet har en stærk mistanke om, at brandene kan være påsatte.

Da brandvæsenet nåede frem til den første, kunne de konstatere, at der var ild i en barnevogn.

Containerbrand i Randers Midtby

- Heldigvis var der intet barn i den. Vi fik hurtigt slukket branden, som udviklede en smule røg. Men så blev vi kort efter kaldt til en ny brand blot 100 m derfra, fortæller indsatsleder hos Beredskab og Sikkerhed, Anders Dahl Jensen, til tv2oj.dk.

Det bestyrker indsatslederen i sin tro på, at der kan være tale om en ildspåsætter.

- Desuden bør en barnevogn ikke sådan antænde af sig selv, forklarer Anders Dahl Jensen.

Politiet er på stedet

Ved brand nummer 2 var det effekter i et affaldsdepot, der var gået ild i. Det var blandt andet aviser, fyrfadslys og et gammelt tv, som stod i flammer, da brandfolkene nåede frem efter at have bevæget sig de blot 100 m.

- Den brand var lidt mere voldsom, fordi det var ting, som brændte godt. Hurtigt fik vi dog også den brand under kontrol, lyder det fra indsatslederen.

Brand: Beboere i tre opgange evakueret

Hos Østjyllands Politi er vagtchefen opmærksom på de mistænkelige forhold i forbindelse med brandene, men på nuværende tidspunkt kan han ikke melde noget sikkert ud i forhold til, om de er påsatte.

- Vi befinder os i området i øjeblikket og leder efter spor, siger vagtchefen til tv2oj.dk.

Har du bemærket noget usædvanligt her til aften ved Ymersvej, så hører politiet gerne fra dig på tlf. 114.