Stadig tvivl om dødsårsag

Politiet i Randers ved stadig ikke, hvorfor en 22-årig kvinde aldrig vågnede op efter en fest i weekenden.

Politiet har nu modtaget obduktionsrapporten.

- Obduktionsrapporten kan desværre ikke fortælle, hvad kvinden er død af kun, at det må være noget kemisk foer eksempel et mix af medicin og alkohol eller måske amfetamin, fortæller politikommissær Peter Bay Jensen fra Østjyllands Politi i Randers.

Hvis kvinden var blevet kvalt, ville det have stået i obduktionsrapporten, men der er næppe sket en forbrydelse, mener politiet.

- Kvinden var ikke en typisk stofmisbruger, og via afhøringerne kan vi forstå, at hun har været i godt humør, så vi hælder heller ikke til en teori om selvmord, fortæller Peter Bay Jensen.

<B>Venter nu på resultat af retskemisk undersøgelse</B>
Politiet har nu bestilt en retskemisk undersøgelse for at afdække, hvad kvinden har spist eller drukket. Og så vil de atter afhøre de, der var med til festen. Men ikke fordi de skal sigtes.

- Hendes venner har gjort, hvad de kunne. De lagde hende ind at sove, og sørgede endda for, at hun lå i aflåst sideleje, så hun ikke ville kunne blive kvalt i sit eget opkast, hvis hun skulle kaste op, siger Peter Bay Jensen.

Den 22-årige var i live morgenen efter festen. Flere af festens deltagere sov deres festrus ud i samme rum. Først sidst på eftermiddagen begyndte vennerne at undre sig over, at kvinden stadig lå og sov.

Læs også: <a href="http://www.tv2oj.dk/vis_nyhed.asp?AjrDcmntId=15222" target="_blank">22-årig kvinde død efter fest (30/7-2007)</a>