Sprinterne står i kø

Tyler Farrar kører også Post Danmark Rundt

Mark Cavendish og Tom Boonen deltager i Post Danmark Rundt, og nu er endnu et stort navn klar til at give publikum nogle spændende spurter.

Amerikanske Tyler Farrar, der i sin karriere har vundet etaper i de tre store etapeløb Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta a Espana er med på Garmin-Sharps hold, når starten på Post Danmark Rundt går i Silkeborg den 31. juli.

- Vi har efterhånden en tradition for at have en række af verdens bedste sprintere med i Post Danmark Rundt, og det får vi igen i årets udgave. Jeg glæder mig altid til at se de fantastiske massespurter. Det er også virkelig god underholdning for tilskuerne at se disse supermænd køre om etapesejre i ekstrem høje hastigheder, forklarer løbsdirektør Jesper Worre, og bemærker desuden at danske Alex Rasmussen også er på startlisten hos Garmin-Sharp

- Og så må vi jo se, om de vælger at køre spurten for Farrar eller Alex, siger løbsdirektør Jesper Worre i en pressemeddelelse.

Tyler Farrar deltog, med Garmin-Sharp, i Post Danmark Rundt i 2010, hvor han blandt andet blev nummer seks på den afsluttende etape.