Sportsfest i Horsens

Kommune har indgået aftale om tre awardshows

Foto: Colourbox

Hvert år bliver sportsfolk inden for motorsport, cykling og ishockey inviteret til fest i Cirkusbygningen i København for at give hinanden skulderklap.

Fra i år og næste år må Nicki Pedersen, Jakob Fuglsang og alle de andre i stedet tage turen til Horsens.

Det er nemlig lykkedes Horsens Kommune at skrive kontrakt med arrangørerne bag de tre prisuddelinger - Dansk Motorsport Award, Danish Bike Award og Dansk Ishockey Award.

Det er sammenslutningen Meeting Horsens, som består af flere af byens hoteller og eventstederne Fængslet og Forum Horsens, der har fået aftalerne på plads:

- De tre award shows plejer at fylde Cirkusbygningen, men endnu flere vil deltage, når de foregår i Jylland, hvor motorsport og cykelløb traditionelt fylder meget, siger Marianne Jeppesen fra Meeting Horsens i en pressemeddelelse.

Det første show bliver Dansk Ishockey Award den 27. maj 2015. Derefter Danish Bike Award i november 2015 og sidst, men ikke mindst Dansk Motorsport Award i januar 2016.

Horsens' borgmester Peter Sørensen er glad for, at byen nu skal danne rammen om flere store begivenheder:

- Vi vil rigtig gerne have masser af gæster til Horsens, og derfor satser vi på at tiltrække møder, konferencer og events af enhver slags til byen. Det giver god omtale og masser af omsætning til hele kommunen. Så det er rigtig godt gået af Meeting Horsens at hente de tre shows til byen, siger Peter Sørensen.

Nedenfor kan du se en videohilsen med borgmester Peter Sørensen, som blev lavet i forbindelse med, at det blev offentliggjort, at Danish Motorsport Award nu også kommer til Horsens.