Sportschefen i AGF stopper: "PC" tager over

Den aarhusianske fodboldklub har nemlig meddelt, at sportschef Jens Andersson stopper med øjeblikkelig virkning

AGF får fra dags dato ny sportschef, idet at Jens Andersson stopper. Den tidligere chefscout Peter ”PC” Christiansen tager over på posten. AGF og Jens Andersson har ikke kunnet blive enig om en forlængelse af den ny forhenværende sportschefs kontrakt, og derfor er parterne så nu blevet enige om at stoppe samarbejdet fra dags dato. 

Peter ’PC’ Christiansen, der det seneste år har fungeret som chefscout, er blevet udnævnt til ny sportschef, men Jens Andersson vil dog stadig stå til rådighed og være behjælpelig i det kommende transfervindue.

- Det har været en svær, men også helt udramatisk beslutning. Jeg har nydt min tid i AGF og ikke mindst samarbejdet med alle i og omkring klubben. Vi har hver sæson nået vores målsætninger indenfor de økonomiske rammer, og hele organisationen arbejder hårdt for at indfri de mål, vi har sat for denne sæson, siger Jens Andersson om sin beslutning i en pressemeddelelse. 

Læs også Riddersholm: Top 6 ligger fjernt for os

Bestyrelsesformand Lars Fournaisærgrer sig over svenskerens beslutning.

- Vi havde gerne set, at samarbejdet med Jens var fortsat, men vi har også respekt for den velovervejede beslutning, han har truffet. På klubbens vegne vil jeg gerne takke Jens for det arbejde, han har udført. Han har en stor andel i, at hele vores sportslige setup har fået et betydeligt løft, og at den sportslige sektor i dag fremstår væsentligt mere professionelt drevet, end da han kom til AGF. Det seneste år har han kørt et tæt parløb med PC, og derfor glæder det mig også, at PC har sagt ja til at overtage ansvaret og føre den kurs videre, som vi sammen med Jens har udstukket, siger Lars Fournais.

Netop Peter "PC" Christiansen ser frem til de nye udfordringer, han står over for. 

- Når situationen nu er, som den er, er jeg naturligvis parat til at løfte opgaven som sportschef. Jeg kender strategien, som Jens og jeg har fulgt, og jeg har også erfaringen fra min tid som sportsdirektør i Randers, jeg kan trække på. Det er en spændende udfordring, og jeg ser frem til at bygge videre på det fundament, der er skabt de seneste par år, og bidrage til, at vi vinder endnu flere fodboldkampe, lyder det fra Peter Christiansen.

På et lukket pressemøde kl. 14 vil AGF-ledelsen uddybe ændringer på ledelsesgangen yderligere. Indtil da vil klubben ikke komme med flere kommentarer. 

I aftenens udgave af Fodbold med Horup er AGF-direktør Jacob Nielsen en af gæsterne. Her vil Jens Anderssons stop helt sikkert også blive berørt. 

03:08

En af de spillere, som Jens Andersson har hentet til AGF, er venstrebacken Jesper Juelsgaard. Se i interviewet her, hvordan han er faldet til i klubben. 

Luk video