Sportschef tier om årsag til brud med AGF

Jens Andersson vil ikke begrunde sit farvel til AGF. Det er min egen sag, og det må man respektere, siger den svenske sportschef

06:22

Jens Andersson og AGF havde papir på hinanden frem til november 2017, men allerede nu skilles parterne efter to års samliv.

Den svenske sportschef siger, at han har været i dialog med AGF om en kontraktforlængelse, men han endte med at sige nej til at udvide samarbejdet. 

Jens Andersson vil gerne fortælle, at han har været glad for tiden i AGF og Aarhus.

Han vil også gerne sige, at han er tilfreds med den opbakning, han har mødt i klubben - og han afviser, at bruddet bunder i en konflikt. 

Han fortæller også gerne, at beslutningen om at sige farvel til AGF har været svær at tage. 

Læs også Sportschefen i AGF stopper: "PC" tager over

Men når det handler om årsagen til bruddet, bliver Jens Andersson anderledes nærig med ordene. 

- Jeg synes ikke, at jeg har behov for at fortælle det, og jeg synes heller ikke, at jeg skylder nogen at fortælle, hvorfor jeg har truffet beslutningen, siger han til TV 2 I ØSTJYLLAND.

Jens Andersson medgiver, at hans svar åbner for spekulationer og konspirationsteorier. Men han holder fast i sin ret til at tie:

- Det er min egen sag, og det må man respektere, siger han.

Jens Andersson kom til AGF i 2014, hvor klubben spillede i 1. division. Hans afløser som sportschef bliver Peter 'PC' Christiansen, der det seneste år har fungeret som chefscout i AGF.

Skiftet sker med øjeblikkelig virkning. Jens Andersson vil dog stadig stå til rådighed for klubben i det kommende transfervindue.

Du kan se hele interviewet med Jens Andersson øverst i artiklen.