Sportschef: Absolut ikke enig med direktøren i alt

Ole Nielsen er ikke helt på linje med direktør Michael Gravgaard i klubbens strategi om mere åbenhed

01:43

I ugens Fodbold med Horup blev Randers FC's nye strategi om mere åbenhed debatteret. Og her afslørede sportschef Ole Nielsen, at det ikke var alle af direktør Michael Gravgaards beslutninger, som han var enig i. 

- På nogle områder synes jeg, det er rigtigt fint, at vi giver noget af os selv. Og så er der nogle områder – og det ved Michael også godt – der er vi absolut ikke enige i, at vi skal åbne for alt, lyder det fra Ole Nielsen i Fodbold med Horup.

Tidligere på dagen blev Michael Gravgaard spurgt ind til den øgede åbenhed, som har mødt spørgsmålstegn især her mens klubben befinder sig i en sportslig krise

Læs også Silkeborg giver Randers FC sit syvende nederlag på stribe

- Der er ingen tvivl om, at der selvfølgelig nu bliver stillet spørgsmål ved den nye profil og strategi Randers FC har. For det er rigtig nemt at tage op ad skuffen og sige ”Nu taber I en masse fodboldkampe, er det fordi I ikke kan håndtere alt det der sker rundt om klubben?”, siger Michael Gravgaard og fortsætter.

- I stedet for bare at vende ryggen til og sige ”ingen kommentarer”, så vælger vi nu at stille op og tage det face to face, og det skal spillerne også kunne håndtere.

Sportschef Ole Nielsen mener dog, at der stadig skal være dele af livet i en fodboldklub, som fans og medier ikke behøver få indblik i. 

Læs også Olafur efter nyt nederlag: Nødt til at være mere hårdføre

- Det er også en del af fodbolden, at der er nogle ting, der bliver interessante for omverdenen, for jer medier og alle de interessenter vi har i hele Fodbolddanmark, hvor man ikke helt ved, hvad der er der foregår.

- Det er somme tider også rigtigt, rigtigt interessant for nogle, at de ikke kan komme derind, hvor vi har nogle samtaler, som bliver i de rum og blandt de personer, hvor det hører sig til, siger Ole Nielsen.

Se hele ugens udgave af Fodbold med Horup herunder: