Spøgelsesbilist var påvirket

Sigtes for spritkørsel efter ulykke ved Hadsten

En blodprøve afslører, at en 29-årig kvindelig spøgelsebilist var påvirket, da hun tidligt lørdag morgen kørte nordpå i det sydgående spor på mortorvejen.

Derfor vil hun i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør in absentia ved retten i Randers. Hun er stadig indlagt på med kvæstelser.

Ved uheldet kørte kvinden frontalt ind i en familie fra Randers. Familien med far, mor og en datter på otte år er også stadig indlagt med alvorlige brud og indre kvæstelser.

Den 29-årige kvinde fra Lystrup var kørt mindst otte kilometer på motorvej E45 i det forkerte spor. Ved afkørslen til Hadsten ramte hun den modkørende bil med en 32-årig mand bag rattet samt en 27-årig kvinde og et otte-årigt barn på passagersæderne. 

Ingen af de involverede er umiddelbart i livsfare efter uheldet, men den 29-årige spøgelsesbilist har brækket både arme og ben.

Kvinden kørte mod nord, men i det sydgående spor, og efter sammenstødet måtte politiet spærre sporet helt af.  Også det nordgående spor på den anden side af midterrabatten måtte kortvarigt lukkes for trafik under oprydningsarbejdet.