Spiser 24 hotdogs

Benny Steffensen vandt DM i hotdog-spisning

01:02

Benny Steffensen fra Fårvang er Danmarks hurtigste hotdog-spiser. Foto: Morten Fauerby

1 af 2

Ingen kunne hamle op med Benny Steffensen fra Fårvang, da fastfood-kæden Steff?s Place i weekenden afholdt DM i hotdogspisning på Torvet i Silkeborg.

Deltagerne i finalen havde vundet tilsvarende lokale konkurrencer andre steder i landet. Det var derfor Danmarks bedste hotdog-spisere, Benny Steffensen skulle tygge om kap med.

I finalen kunne ingen dog hamle op med Benny Steffensen. Den 48-årige østjyde nåede at spise 24 hotdogs på 30 minutter.

- Jeg fik faktisk næseblod, mens jeg spiste den første hotdog og tænkte, at det her er en katastrofe. Men jeg kunne jo ikke gøre andet end at spise videre, forklarer Benny Steffensen i en pressemeddelelse fra Tulip.

Spiste sig ind på konkurrenterne

Trods en blød start spiste Benny Steffensen sig i løbet af weekendens finale ind på konkurrenterne, og med knap ti minutter tilbage tog han føringen.

Han havde endda overskud til at spise resten af hotdog nummer 25, efter at konkurrencen var slut.

- Jeg kunne faktisk spise en hotdog lige nu, men jeg venter nok til i aften, hvor vi smider nogle pølser på grillen og laver hotdogs derhjemme, fortalte Benny Steffensen 15 minutter efter konkurrencen.

Han kan nu glæde sig til en tur til New York med mulighed for at overvære det traditionsrige hotdogspisningsmesterskab, der afholdes hvert år den 4. juli på Coney Islands.

Øverst på siden kan du se en video fra DM i hotdogspisning, hvor Benny Steffensen vinder.